ANTALYA / KEPEZ - ŞEHİT KAZIM ESMER İLKOKULU

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde okul kermesimizi okul idaresi, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, okul aile birliği üyelerimiz ve velilerimizin katkılarıyla karnaval havasında gerçekleştirdik. Oyun alanları, yüz boyama etkinliği, mangal-tavuk döner-gözleme-pişi-pasta-börek-poğaça vs. yiyecek çeşitleri ve çay-limonata içeceklerimiz vardı.

okulumuz anaokulu ve 1.sınıf şubeleri öğrencileri tarafından hazırlanan halkoyunları gösterileri ilgi çekti.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, okulumuz idaresi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla çoşkuyla kutlandı.

Nis

Nature Ambassadors projemizde öğrencilerimizin resimleri ve sesleri ile Su kirliliği  e-kitabı oluşturduk.

Nis

Otizmin varlığına dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 2 Nisan “Dünya Otizm Farkındalık Günü”nde otizmli bireylerin ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması ve herkesle eşit derecede toplumsal kabulünün sağlanması amacıyla bu sene “Otizme Kırmızı Işık Yak” kampanyası ile sizleri  kırmızı bir obje ya da kırmızı renkte giyinerek bir fotoğraf çekilmeye, ardından sosyal medya hesaplarında #otizmekırmızıışıkyak etiketi ile paylaşmaya davet ediyoruz.

Okulumuzda da özel eğitim öğretmenleri tarafından pano hazırlandı ve okul öğretmenlerimiz de kırmızı renk giyinerek parkındalık oluşturmuştur.

Nis

Nature Ambassadors projemizde lavaboya yağların dökülmemesi gerektiğini, suyun mümkün olduğunca ekonomik kullanılması gerektiğini öğrendik. Su kirliliğinin en büyük sebebinin insan kaynaklı olmasından dolayı önce evlerimizde önlemler almamız gerekiyor.

Nis

Öğrencilerimiz ve velilerimiz evlerimizde kullandığımız geri dönüştürülebilir malzemeleri okulumuza getirerek geri dönüşüme katkıda bulunuyorlar.

Mrt

Nature Ambassadors projemizde yer alan 3/C  sınıfı öğrencilerimize proje setifikalarını hazırladık.

Mrt

Nature Ambassadors projemizde mart ayı konularımızdan geri dönüşüm konusu ile ilgili video izledik, müzik dinledik ve resim yaptık.

Mrt

Nature Ambassadors projemizde okulumuz 3/C sınıfı öğrencileriyle Gaziler İlkokulu 3/B sınıfı ile su kirliliği ve sebebleri ile ilgili ikili okul çalışması yaptık.

Mrt

Nature Ambassadors projemizde 2/A sınıfı öğrencilerimizle sınıf içi etkinliğimizi

gerçeklestirdik.

Mrt

Nature Ambassadors projemizde 2/A sınıfı öğrencilerimizle geri dönüşüm boyama etkinligi

gerçeklestirdik.

Mrt

Nature Ambbasadors projemizde 2/A sınıfı öğrencilerimle ev etkinligimizi gerçeklestirdik.

Mrt

Nature Ambassadors projemizde 2/A sınıfı öğrencileriyle puzzle çalışması yaptık.

Mrt

Nature Ambassadors projemizde 3/C sınıfımızla geri dönüşüme ilgili puzzle yaptık.

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile andığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.